PlatsannonseraEn annons på Orcan.se kostar 3 000 kronor per upplägg. Skicka ett meddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina fråger eller annons så lägger vi upp den. Ange publiceringstid: från- och tom-datum. Glöm inte att ange din fakturaadress. Bekräftelse sker med e-post innan publicering.

Emineo söker engagerade DBA:er
i Göteborg och Stockholm

Vi är redan idag störst på Oracle DBA i Sverige men behöver ännu mer muskler. Kom och hjälp oss bli ännu starkare i våra erbjudanden. Vi söker dig med flera års erfarenhet och ett genuint intresse för ditt jobb. Du bör vara kunnig i aktuella tekniker som RMAN, RAC, DataGuard och ha jobbat i minst 9i/10G. Vi söker även dig som är DBA och har erfarenhet av BI/DW och prestandaoptimering.

Hos oss arbetar du med likasinnade kollegor och stimulerande utmaningar och uppdrag. Med dryga 40 kunder kan Emineo erbjuda en variation och komplexitet i uppdrag och arbetsuppgifter du som DBA inte finner hos andra bolag. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Kontakta Ove G Jonsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0708-644 728

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening