Emineo_logo

Specialized Oracle Partner
Oracle Database 11g
Oracle database Performance Tuning

Emineo är störst på Oracle DBA i Sverige

Emineo är ett IT-företag med stor kunskap om och lång erfarenhet av Oracle.
Vi arbetar med tjänste- och IT-försäljning inom områden som kvalitet & prestanda Oracle, drift & administration Oracle, backup & recovery, utbildning & mentorskap samt traditionell konsulting.

Emineo har djup teknisk kompetens om Oracle, från version 6 till version 11g. Våra konsulter har i snitt 13 års erfarenhet från Oracle och databasadministration. VI har funnits sedan 1997 och vi arbetar uteslutande med Oracles databas på de flesta plattformar (Windows, Solaris, HPUX, AIX, Linux). Vi har specialiserat oss på drift & administration samt Kvalitet & Prestandaanalyser av Oracle databaser.

Vi har utfört uppdrag hos några av Sveriges största Oracle siter: ICA, Ericsson, SEB, Riksskatteverket och Telia. Vi har stor vana vid installation och drift i komplexa Oraclemiljöer samt har genomfört ett antal standardiserade Kvalitets- och prestandaanalyser hos diverse kunder (Com Hem, SEB IT, Dagens Industri m fl).

 

Vårt utbud

DBA-ON-DEMAND är en typ av avrops- och inställelseavtal som garanterar dig som kund, snabb och kompetent tillgång till en DBA vid behov.

DRIFT & ADMINISTRATION ORACLE är en kostnadseffektiv lösning för dig som vill lägga ut driften av dina Oracledatabaser och fokusera på kärnverksamheten.

KVALITET & PRESTANDA. Du får en grundlig analys av systemet utifrån tre huvudaspekter: parametrar och databasuppsättning, fysisk layout och fragmentering samt resurskrävande applikationskod.

HIGH AVAILABILITY. Vi erbjuder tre tjänster för system med höga tillgänglighetskrav till fast pris: Autorecover, RAC och DataGuard.

BACKUP & RECOVERY. Strategier för backup & recovery är en mycket viktig del av ett företags driftplanering. Rutiner för vad som skall göras i händelse av en systemkrasch skall finnas och bör även vara väl testade.

EMI-RAT. Vi uppgraderar dina system med Real Application Testing, så att du slipper problem.

EMINEO GRIDBOX är en paketerad övervakningslösning, inklusive hårdvara, med en programvara som alla som innehar en Oracle databaslicens redan har - nämligen Oracle Enterprise Manager (OEM) Grid Control.

UTBILDNING/MENTOR. Hos oss får du erfarna konsulter som lärare i såväl schemalagda som företagsanpassade utbildningar.

KONSULTING. Vi sätter kunden i fokus och anser att det är lika viktigt att genomföra en uppgift korrekt och professionellt som att arbeta med kompetensöverföring till kundens medarbetare.

ORACLE LICENSER hjälper dig få ordning och reda på dina licenser. Med våra licenstjänster kan du känna dig trygg med din tekniska design och Oracles licensregler.

BUSINESS INTELLIGENCE. Emineo BI Solutions har en rad tjänster runt Business Intelligence, varav ett antal görs till fast pris.

Kontakta oss gärna så ska vi berätta mer.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., vd Emineo AB +46 708 644 728

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., säljansvarig +46 708 688 870

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening