• http://www.orcan.se/index.php/component/comprofiler/registersBli medlem
  • image

Chris Berry OracleGör dig redo för nästa våg
inom företagsapplikationer

För nionde året i rad arrangeras Oracle Applications Day. Det är ett perfekt tillfälle att se Oracle Fusion Applications i verkligheten och ta reda på hur det kan skapa affärsvärde för just ditt företag.

I år går Oracle Applications Day i två städer i Norden. I Stockholm den 8 mars och Köpenhamn den 6 mars. Den som väljer att delta i Köpenhamn kommer att få ta del av ett program som motsvarar det svenska.

Mycket kommer att handla om Fusion Applications, som är Oracles från grunden nyutvecklade affärssystem, helt baserat på öppna standarder. Det ger företag helt nya möjligheter att snabbt anpassa sig till nya affärsutmaningar. På årets Apps Days, kommer man att visa hur det fungerar i verkligheten.

– Oracles teknologi och Fusion Applications förändrar i grunden förutsättningarna för företagen när det gäller effektivitet, flexibilitet och innovationsförmåga. På Oracle Applications Day får du se hur det går till, säger Chris Berry, försäljningsansvarig för applikationer i Sverige.

 

Helt nya möjligheter för företagen

– Oracles teknologi och Fusion Applications förändrar i grunden förutsättningarna för företagen när det gäller effektivitet, flexibilitet och innovationsförmåga. På Oracle Applications Day får du se hur det går till, säger Chris Berry, försäljningsansvarig för applikationer i Sverige.

På programmet finns många intressanta sessioner. Bland annat kommer Oracles VD Johan Stakeberg prata om Oracle i Sverige och vad vi kan erbjuda våra kunder. Vidare talar Peter Wright, Global Lead of Accenture’s Fusion Apps Program, under rubriken ”Pave the way to Fusion”.

 

Inspirerande och spännande agenda

Ola Ahlvarsson, entreprenör, CEO och en av grundarna av företagen Result, SIME, Scandinavian Interactive Media Events och en lång rad andra företag, leder ett inspirerande samtal kring den digitala världen.

– Det är en fullspäckad agenda. Deltagarna kommer att få en samlad bild med massor med nyheter inom alla Oracles applikationer och alla spåren kommer att innehålla Fusionpresentationer. Både kunder och partner kommer att dela med sig av olika erfarenheter, säger Chris Berry.

Under eftermiddagen kommer det att hållas intressanta föredrag i fyra spår:

  • Innovative Solution for Financial Insight
  • Optimize your Supply Chain
  • Engaging with the Customers
  • Rethinking the Business of HR

 

Speed-dating

– För att skapa ytterligare möjligheter till möten arrangerar vi speed dating under dagen. Man har före konferensen kunnat välja vem man vill träffa bland såväl personer från Oracle som de deltagande partnerföretagen. Vidare kommer man att hjälpa till att organisera möten under hela dagen för att deltagarna skall få så många chanser som möjligt att träffa nyckelpersoner hos Oracle och deras samarbetspartner,

Dagen avslutas med nätverkande, mingel samt något gott att äta och dricka.
Du anmäler dig på www.oracle.com/goto/se/appsdays. Det finns även en genväg till mer information och anmälan på Orcan.se under fliken Evenemang.

Hans Skalin

Mer information och anmälan.

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening