• http://www.orcan.se/index.php/component/comprofiler/registersBli medlem
  • image

Indiska väljer Oracle

Indiska väljer Oracle Retail, Fusion Middleware och E-Business Suite för att förbättra den operativa flexibiliteten och stödja affärerna.

Oracle Retail förväntas ge en enhetlig syn på handelsvaror som i sin tur leder till förbättringar inom prissättning, inventeringsflöden och fördelning av varor. Indiska planerar även att implementera komponenter från Oracle Fusion Middleware som innefattar Oracle WebLogic Suite, WebCenter Suite och BPEL Process Manager, för att underlätta flöden av data mellan Oracles Merchandising-miljö och andra system.  

Oracle E-Business Suite Financials Release 12 kommer att användas för att förbättra integrationen mellan viktiga detaljhandelssystem och finansiella system samt för att utöka kapaciteten inom rapportering.

Målet med implementeringen är även att öka tillgången till Indiskas grunddata för att möjliggöra en effektivare verksamhetskapacitet och skapa en standard i Oracle Database 11g.
Oracle E-Business Suite Financials kommer att implementeras innan Oracle Retail-applikationerna.

Accenture är implementeringspartner. De levererar projektet från Sverige och Indien. Oracle stödjer implementeringen genom expertis och kvalitetsgaranti.

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening